Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Συγκίνηση...


Συγκίνηση...

μια φίλη.... εδώ.... βραβεύτηκε... !!!! 

Συγχαρητήρια... και εις ανώτερα!!!!! 

 και εδώ το κείμενο... για να το έχω... 


ΕΛΛΑΔΑ

Τιμητική διάκριση για το "kathimerini.gr" στα δημοσιογραφικά βραβεία Μπότση

 
Σχετική φώτο...
 
Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στη διευθύντρια του "kathimerini.gr", Γαλάτεια Βούρβουλη στα φετινά δημοσιογραφικά βραβεία Μπότση. Η κ. Βούρβουλη τιμήθηκε για την εργασία της στον τομέα της ανάδειξης των πολυμέσων και την εν γένει επιτυχή δημοσιογραφική της εργασία στο διαδίκτυο.
«Εξαιρετική τιμητική διάκριση» απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια από το Ίδρυμα Μπότση «για την προσφορά του στην πολιτική ζωή του τόπου και την ευδόκιμη θητεία του στο Ύπατο Πολιτειακό Αξίωμα» κατά την 31η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση» που πραγματοποιήθηκε σήμερα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.
«Το Ίδρυμα Μπότση βραβεύει κάθε χρόνο τους δημοσιογράφους, τα έντυπα, τα μέσα ενημέρωσης που σέβονται το δικαίωμα των πολιτών για αντικειμενική ενημέρωση και τιμά τους βετεράνους εκείνους που τίμησαν το δημοσιογραφικό λειτούργημα» τόνισε ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Πάνος Καραγιάννης. Αναφέρθηκε επίσης, στη συμπλήρωση φέτος εκατό χρόνων από την ίδρυση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών λέγοντας πως «στο διάστημα των 100 χρόνων λειτουργίας της, οι δημοσιογράφοι πάλεψαν σκληρά για να κρατήσουν όρθια την Ένωση και να βελτιώσουν το επίπεδο εργασίας και την ποιότητα ζωής, έδωσαν αγώνες σε δύσκολους καιρούς για να κρατήσουν τη δημοσιογραφία αδέσμευτη, ανεξάρτητη, πολυφωνική».

Τα τέσσερα βραβεία του Ιδρύματος απονεμήθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια:
Στην Κατερίνα Αντωνοπούλου, για το αποκαλυπτικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ που αφορούσε το δράμα των τριών εκατομμυρίων παιδιών του πολέμου στη Συρία, που ζουν σε καταυλισμούς και προβλήθηκε στο πλαίσιο της εκπομπής «Πρώτο Πλάνο» από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
Στον Δημήτρη Μιχαλέλη, για την αντικειμενική αρθρογραφία και την μέχρι σήμερα ευδόκιμη σταδιοδρομία του στην έντυπη και ηλεκτρονική δημοσιογραφία. Σήμερα είναι διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα Real News και διευθυντής στο site Real.gr.
Στη Μίνα Καραμήτρου, για την αντικειμενική, αποκαλυπτική, με πληρότητα παρουσίαση των θεμάτων του αστυνομικού ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, από το 1994 έως σήμερα.
Στον Λάζαρο Χατζηνάκο, για την πολύχρονη πορεία του στη δημοσιογραφία και τη συνεισφορά του στην ΕΣΗΕΜ-Θ, ως σύμβουλος εκδόσεων και έργων ευρωπαϊκής ανάπτυξης.

Από τα ειδικά βραβεία:
Τα βραβεία Κοινοβουλευτικού Ρεπορτάζ, με χορηγό τη Βουλή των Ελλήνων, απονεμήθηκαν από τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Το βραβείο «Γιάννης Φάτσης» δόθηκε στον Λάμπρο Σταυρόπουλο για την πληρότητα κάλυψης του νομοθετικού έργου και του κοινοβουλευτικού ελέγχου της Βουλής, στην εφημερίδα «το Βήμα της Κυριακής» και στην ενημερωτική ιστοσελίδα «tovima.gr», ενώ το βραβείο «Χρήστος Πασαλάρης» δόθηκε στην Όλγα Παναγιωτίδου, για την αντικειμενική κάλυψη των εργασιών της Βουλής και την επιτυχή προβολή- ανάλυση θεμάτων της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» επί δεκαπέντε χρόνια.

Τα βραβεία Οικονομικού Ρεπορτάζ, με χορηγό το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, απονεμήθηκαν από τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο Μίχαλο στην Εύη Παπαδοσηφάκη, για την αναλυτική καταγραφή της οικονομικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας και την αντικειμενική ενημέρωση της κοινής γνώμης στο Αθηναϊκό– Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων επί 16 χρόνια καθώς και στον Χάρη Σαββίδη, για την ανάδειξη διεθνών οικονομικών θεμάτων και την αρθρογραφία του για την παγκόσμια οικονομική κρίση στην εφημερίδα «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» στην οποία εργάζεται επί 16 χρόνια.

Το βραβείο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με χορηγό τον δήμο Αθηναίων, απονεμήθηκε στη Ναντίν Χαρδαλιά για την ανάδειξη θεμάτων Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αφορούν την καθημερινότητα στην Αθήνα αλλά και την Επικράτεια μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ TV που εργάζεται από το 2006. Το βραβείο «Βλάσσης Σωκρατίδης», με χορηγό την Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου, απονεμήθηκε στον Ηλία Ασημακόπουλο για την έκδοση της μηνιαίας εφημερίδας «ΦΘΙΩΤΙΔΟΦΩΚΙΣ» (1960-2010) και του περιοδικού «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» από το 1969 μέχρι σήμερα.

Τιμητικές διακρίσεις πήραν ο Γεράσιμος Δώσσας για τα 58 χρόνια ευδόκιμης δημοσιογραφικής πορείας σε ημερήσιες εφημερίδες της Θεσσαλονίκης και την επί σειρά ετών συνεισφορά του ως μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ, καθώς και στον Σπύρο Καπράλο, για την εν γένει παρουσία του στο πολιτικό ρεπορτάζ σε ημερήσιες εφημερίδες, στη ΝΕΤ και στο δημόσιο ραδιόφωνο (ΝΕΤ 105,8) όπου διετέλεσε και αρχισυντάκτης ειδήσεων.

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια στην Αγγελική Νικολούλη για την τριαντάχρονη μάχιμη δημοσιογραφία και τη μεγάλη κοινωνική της συνεισφορά, εδώ και 19 χρόνια, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» για την οποία έχει τιμηθεί έως σήμερα με 23 βραβεία, ενώ έχει συμπεριληφθεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Υπήρξε η πρώτη γυναίκα στο αστυνομικό ρεπορτάζ στην Ελλάδα.

Τιμητικές διακρίσεις πήραν επίσης, ο Ιωάννης Μπαρδώσας για την πολύχρονη και ευδόκιμη προσφορά του στη δημοσιογραφία της περιφέρειας, ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης για την αξιόλογη δημοσιογραφική του πορεία σε έντυπα, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της βόρειας Ελλάδας και της ομογένειας και η Γαλάτεια (Γκέλη) Βουρβούλη για την εργασία της στον τομέα της ανάδειξης των πολυμέσων και την εν γένει επιτυχή δημοσιογραφική της εργασία στο διαδίκτυο. Η κ. Βούρβουλη είναι διευθύντρια του "kathimerini.gr".


Υ.Γ. Τα έντονα γράμματα ... από μένα... για να ξεχωρίζουν τα ονόματα!!!...


 

8 σχόλια:

airis είπε...

Μπράβο για τη φίλη σου Λαμπρινή μου!
Καλημέρα ☺

ποιώ - ελένη είπε...

Και εις άλλα τέτοια...Εύγε!!

φιλί

Ντένης Κοντρίνης είπε...

Να πω ένα μπράβο και συγχαρητήρια σε όλες και όλους καλή μου Λαμπρινή.

Μαρία Έλενα είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους
Φιλακια ...

Paraskevi Lamprini M. είπε...

αιρις... ευχαριστώ πολύ!! ήταν ξαφνική η είδηση...και συγκινηθηκα!!! καλησπερα

Paraskevi Lamprini M. είπε...

ποιώ ελένη μου.... είναι αστέρι το κορίτσι!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!
ΜΑΚΙΑ πολλά!!

Paraskevi Lamprini M. είπε...

dennis... ευχαριστώ πολύ!!! νασαι καλά!! καλά να περνάς!!

Paraskevi Lamprini M. είπε...

Μαρία Ελενά μου..ναι... συγχαρητήρια... και ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ για όλους!!!
μάκια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...